Informatiebijeenkomst Zonnige Start

18 februari 2020

Wil je besparen op jouw energierekening? Word lid van energiecoöperatie Zonnige Start!

Op het dak van de loods Maneschijn op Landgoed Scholtenszathe liggen bijna 1.000 zonnepanelen. Inwoners van de omliggende dorpen kunnen meeprofiteren van de stroom die hier wordt opgewekt.

Zonnige Start vindt het belangrijk dat iedereen, ook mensen die het zich niet kunnen veroorloven om zelf zonnepanelen aan te schaffen of zelfs lid te worden van een coöperatie, de mogelijkheid krijgt om te profiteren van de voordelen van het lidmaatschap! Zonnige Start is uniek in Nederland, doordat je je niet hoeft in te kopen. Lid worden voor eenmalig € 10 is voldoende om te kunnen profiteren van de voordelen!

Korting op uw energierekening
Door deel te nemen krijg je flinke korting op de energiebelasting. Je betaalt energiebelasting via jouw energiemaatschappij. Over elk kilowattuur die je gebruikt betaal je 11,95 cent (in 2019). Ga je deelnemen aan het project, dan ontvang je 6 cent energiebelasting terug. Het bestuur van Zonnige Start praat je graag bij over het initiatief tijdens een informatiebijeenkomst.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst start op woensdag 26 februari om 19.30 uur
Locatie: De Deele, Spoel 151 Emmer-Compascuum

Kijk voor meer informatie over energiecoöperatie Zonnige Start op http://www.zonnigestart.nl/ of meld je aan op de facebookpagina van Zonnige Start.