Word nu nog lid van energiecoöperatie Nieuw-Oranjepoort!

15 maart 2021

Zoals je weet, ligt er een groot zonnepark tussen Oranjedorp en Nieuw-Dordrecht. Inmiddels doen 106 huishoudens uit beide dorpen mee en nemen al stroom af van het park. Er is nog plek voor 15 tot 20 huishoudens. Wil jij ook meedoen? Aanmelden kan nog tot en met 31 maart 2021.

Meedoen betekent een korting op de energiebelasting van 11 cent per kWh via de energieleverancier Greenchoice. Daarmee halveer je dus je stroomrekeningen. Deelname aan het project is gratis. Ook huishoudens met een huurwoning kunnen meedoen. Hiervoor is geen toestemming van de woningcorporatie nodig. Heb je al zonnepanelen maar gebruik je meer stroom dan je produceert? Ook dan kun je deelnemen.

Bijeenkomst
Ben je nog geen lid en heb je vragen of wil je meer informatie over het project? 22 maart 2021 houden we een bijeenkomst van 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@ecpnieuworanjepoort.nl. We sturen je na aanmelding een link toe om in te loggen voor de bijeenkomst.
Leden ontvangen binnenkort een nieuwsbrief per mail over de terugbetaling van de energiebelasting.

Aanmelden
Wil je nog meedoen en stroom afnemen van het zonnepark? Aanmelden kan tot 31 maart 2021 via de website www.ecpnieuworanjepoort.nl. Besluit je je na deze datum in te schrijven dan doe je mee in een nieuw project.

Waarom instappen voor 31 maart?
Vanaf 31 maart 2021 geldt een nieuwe regeling voor energiecoöperaties en haar leden. Dit betekent dat het daarna niet meer mogelijk is om mee te doen in het zonnepark Oranjepoort. Een nieuw project is in voorbereiding. Zoals het nu lijkt is het hiervoor wel nodig dat je een inleg betaalt om mee te kunnen doen. Voor deelname aan het huidige project is geen eigen inleg nodig.